O podružnici

Hrvatski laburisti – Stranka rada
Podružnica Brodsko-posavske županije

Web: http://brodsko-posavska.laburisti.com
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Laburisti-Brodsko-posavske
E-pošta: brodsko-posavska@laburisti.com

Predsjednik podružnice
Vlatko Greiner, 095/3890-773

Tajnik podružnice
Franjo Čičak, 091/4482-968

U nedjelju 9. veljače 2014. u stranačkim prostorijama u Slavonskom Brodu, održana je izvanredna izborna skupština Hrvatskih laburista podružnice Brodsko-posavske županije na kojoj su delegati tajnim glasovanjem birali novo vodstvo – predsjednika, tajnika i Izvršni odbor.Za predsjednika Hrvatskih laburista Brodsko-posavske županije većinom glasova delegata izabran je VLATKO GREINER, dosadašnji predsjednik ogranka Nova Gradiška, za tajnika dipl.ing. strojarstva FRANJO ČIČAK iz Slavonskog Broda.

Za članove IO izabrani su: DARKO NOVOSELOVIĆ iz Sibinja,DINKO ŠPORČIĆ iz Cernika, ŽELJKO KOVAČEVIĆ iz Slavonskog Broda i RADOMIR GROZDANIĆ iz Nove Gradiške.

Na izbornoj skupštini kao gosti bili su nazočni članovi predsjedništva stranke iz Zagreba potpredsjednik Zvonimir Međeral i saborska zastupnica Nansi Tireli.

Zahvaljujući se na izboru predsjednik Podružnice Brodsko-posavske županije Vlatko Greiner podsjetio na važnost zajedništva, demokracije i transparentnosti u radu Podružnice i njezinih ogranaka. Podrška članova i delegata na skupštini biti će novi vjetar u leđa laburistima da i dalje zastupaju i promoviraju istinske vrijednosti za dobrobit građana Brodsko-posavske županije.

Comments are closed.